Asbestinvent is SCA gecertificeerd

Onzeker over asbest bij uw verbouwing? Twijfel niet, vraag kosteloos advies »

Certificering

Overheid en bedrijfsleven hebben in goed overleg regels opgesteld om te komen tot minimale en uniforme eisen voor asbestverwijderingsbedrijven. Asbestinvent voert alle inventarisaties en onderzoeken uit volgens de wettelijke eisen, die zijn vastgelegd in de SC-540. Vanzelfsprekend beschikt Asbestinvent over een geldig SC-540 certificaat voor asbestinventarisaties.

Onze inventarisaties worden op een deskundige wijze uitgevoerd om u én onze medewerkers te beschermen tegen gezondheidsrisico’s. Asbestinvent werkt alleen met deskundige, ervaren personen die minimaal in het bezit van een Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA)-certificaat zijn.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over asbest, inventarisaties of sanering dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Asbestinvent zodat wij u een eerlijk en trefzeker antwoord kunnen geven. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarbij wij u tot in detail een antwoord kunnen geven op al uw vragen rond asbest(inventarisatie). U wordt te woord gestaan door een van onze deskundige medewerkers.